top of page

Professionele tuinwerken

Tuinwerken op maat

Aangenaam en comfortabel wonen staat of valt met een mooie tuin. Uw tuin functioneert als uw 'buitenwoonkamer' en een chaotische woonkamer nodigt nu eenmaal niet uit. Luc Van Thillo verzorgt de volgende tuinwerken voor u:

TUINAANLEG EN -ONDERHOUD

Ontbreekt het u aan inspiratie voor de aanleg van uw bloementuin of beschikt u reeds over een mooi hof, maar heeft u geen tijd voor het onderhoud ervan? U kunt Luc Van Thillo contacteren voor een eenmalig onderhoud van uw tuin of u kunt eveneens beslissen om op periodieke wijze gebruik te maken van zijn veelzijdige dienstverlening. Luc Van Thillo geeft u daarnaast ook advies op maat en helpt u bij het kiezen van de gepaste bloemen en planten opdat uw tuin omgetoverd wordt tot de oase van rust waarnaar u al zo lang op zoek bent.

SNOEIWERKEN

Heeft u fruitbomen of een beukelaar in uw tuin staan? Luc Van Thillo komt ze op vakkundige wijze voor u snoeien. Ook voor het snoeien van een klassieke heg of coniferen steekt hij de handen uit de mouwen.

Vraag uw offerte aan

AFRASTERING

Als u huisdieren of kleine kinderen heeft, is het absoluut geen overbodige luxe om uw tuin te voorzien van een omheining. Of u nu kiest voor een draadafrastering of voor een houten omheining; Luc Van Thillo brengt het voor u in orde.

TUINBESTRATING

Een verhard tuinpad of tuinterras zorgt voor de nodige symmetrie en voor het gewenste comfort op uw terrein. Ook vijvers laten aanleggen is perfect mogelijk.

Heeft u hulp nodig met uw tuinklussen in de omgeving van Antwerpen? Neem dan telefonisch contact op met Luc Van Thillo en sta versteld van de resultaten!

bottom of page