top of page

Eén adres voor alle soorten renovaties 
in regio Berchem, Antwerpen

Totaalrenovaties door Luc Van Thillo

Renovatie is een uitstekend alternatief voor verhuizen of slopen. Het is bovendien meestal ook de goedkoopste optie. Renovatiespecialist Luc Van Thillo blaast uw (oude) woning of uw (verouderd) bedrijfspand het nodige nieuwe leven in. U kunt hierbij hedendaagse bouwtechnieken en installaties toepassen zoals zonnepanelen, moderne isolatiematerialen of infrarood vloerverwarming. Bij een totaalrenovatie wordt absoluut alles vervangen door nieuwe, eigentijdse concepten.

Muren

Luc Van Thillo overschildert of behangt uw oude muren opnieuw. Een tussenwand of een valse wand plaatsen ten gunste van opslagruimte of voor het verdoezelen van kabels behoort ook tot de veelzijdige opties. Muren slopen is uiteraard ook mogelijk.

Ramen en deuren

Plaatsen van nieuwe beglazing in uw volledige woning of bedrijf.

Isolatie

Luc Van Thillo heeft een grondige kennis van meerdere soorten isolatie zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, et cetera.

Energiebesparende installaties

Installatie van een warmtepomp, zonnepanelen, spaarlampen, et cetera

Vraag uw offerte aan

Specifieke klussen

Wanneer u niet tevreden bent over een bepaalde ruimte van uw woning of bedrijfsgebouw komt Luc Van Thillo langs voor een afzonderlijke klus. Denk hierbij aan badkamerrenovaties waarbij het hele sanitair opnieuw geïnstalleerd wordt of waarbij enkel het meubilair vervangen wordt. Het plaatsen van een nieuwe keuken of het leggen van een vloer op uw zolder behoren eveneens tot de kleinere klussen. Heeft u een firma en wenst u uw kantoor te verbouwen? Ook daar helpt Luc Van Thillo u graag mee verder.

Van Thillo

Bent u op zoek naar een aannemer met een sterke reputatie in de buurt van Antwerpen? Laat u aangenaam verrassen door de uitmuntende service bij Luc Van Thillo!

bottom of page