top of page

Dringend een slotenmaker nodig
in Berchem of Antwerpen?

Luc Van Thillo is al onderweg met een 24/24 service.

De key services van Luc Van Thillo

Renovatie is een uitstekend alternatief voor verhuizen of slopen. Het is bovendien meestal ook de goedkoopste optie. Renovatiespecialist Luc Van Thillo blaast uw (oude) woning of uw (verouderd) bedrijfspand het nodige nieuwe leven in. U kunt hierbij hedendaagse bouwtechnieken en installaties toepassen zoals zonnepanelen, moderne isolatiematerialen of infrarood vloerverwarming. Bij een totaalrenovatie wordt absoluut alles vervangen door nieuwe, eigentijdse concepten.

24/24 slotenmaker indien buitengesloten, afgebroken sleutel in het slot, …
 

Sloten herstellen

Deur- en raambeslag, veiligheidsbeslag plaatsen
 

Analyse van de beveiliging van uw woning

Gratis veiligheidsadvies

Sluitplannen

24/24 service

Picking a Lock

Slotenmaker Luc Van Thillo: de snelste weg naar binnen

Buitengesloten… een van de vervelendste dingen die u kan overkomen en natuurlijk altijd op het meest ongelegen moment. Is uw sleutel afgebroken in het slot? Bent u uw sleutels kwijt of bent u ze ergens vergeten? Of weet u heel goed waar ze zijn: op de binnenkant van uw gesloten deur en kan u er niet bij? Dan is er vaak maar één oplossing om weer binnen te geraken: zo snel mogelijk een slotenmaker bellen!

Speel op zeker en bel snel naar Luc Van Thillo!

Een slotenmaker vinden is geen probleem. Een goede, betrouwbare slotenmaker vinden die niet alleen komt opdagen, maar ook eerlijke prijzen hanteert, is iets minder vanzelfsprekend. Gelukkig staat Luc Van Thillo vertrekkensklaar om uw gesloten deur weer snel te openen. Luc is trouwens niet de eerste de beste slotenmaker in Berchem of Antwerpen. Met een 24/24u service helpt hij u snel uit de nood. Als zelfwerkend zaakvoerder heeft hij bovendien een jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie als betrouwbare slotenmaker bij klanten thuis, maar ook voor ziekenhuizen, woonzorgcentra, rvt en andere openbare gebouwen.

Fixing a Door

Plaatsen van veiligheidsbeslag

Een cilinder die uit uw deur steekt: de gedroomde situatie voor een inbreker om in geen tijd binnen te geraken. Bescherm daarom uw woning met veiligheidsbeslag en schrik inbrekers af. Zo kan deur- en raambeslag langs de buitenkant niet losgemaakt worden en blijft uw cilinder beschermd tegen uitboren. Luc Van Thillo is gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidsbeslag.

Herstellen van sloten

Schade aan uw slot? Als ervaren slotenmaker is het herstellen van sloten ook een werk die u met een gerust hart aan Luc Van Thillo kunt overlaten. Indien het slot echt niet kan hersteld worden, kan Luc het voor u vervangen. Is uw beschadigd slot het werk van inbrekers, dan is het vaak verstandiger en veiliger om uw sloten te vervangen en zo een nieuwe inbraak te voorkomen.

Analyse woningbeveiliging

Ongenode gasten een stap voor zijn met inbraakpreventie? Met een analyse voor de beveiliging van uw woning brengt Luc Van Thillo de zwakke punten van uw woning in kaart. Zo weet u precies welke beveiligingsrisico’s u kunt aanpakken om uw woning inbraakveiliger te maken. Luc Van Thillo biedt bovendien gratis veiligheidsadvies in en rond het centrum van Antwerpen.

Sluitplannen

Een grote bos sleutels is verleden tijd met een sluitplan of sleutelplan: een slimme oplossing om door u gekozen personen toegang te verschaffen tot een woning of gebouw met één enkele sleutel voor verschillende deuren. Of juist omgekeerd: bepaalde personen slechts toegang te verlenen tot enkele deuren.

Luc Van Thillo is de slotenmaker in heel Berchem en Antwerpen. Neem meteen contact op voor een gratis offerte of een dringende interventie!

bottom of page